Kinderen

Kids!

Er zijn zoveel mijlpalen die je kunt vast leggen bij kinderen. Bijvoorbeeld de eerste verjaardag. Hoe leuk is het dan om dit te vieren met een cakesmash. De foto's kun je dan gelijk gebruiken voor de uitnodigingen. Of een fotosessie als ze vier jaar worden en naar de basisschool gaan. Of gewoon omdat het lente is en prachtig weer buiten. Kids kunnen eigenlijk altijd op de foto!

De fotoshoot doen we op een leuke buitenlocatie naar keuze en duurt ongeveer 1 uur. Op een speelse manier zullen de kids worden gefotografeerd. Met mijn ervaring als kinderfotograaf heb ik wel een aantal trucjes om ze zo natuurlijk mogelijk op de foto te zetten.

Voor de kledingkeuze is het het mooist om voor rustige kleuren te kiezen. Pastel tinten en wit kunnen mooi en fris staan op de foto. Ook is het mooi om de kleding op elkaar af te stemmen, maar trek niet precies hetzelfde aan. Ook grote teksten of drukke prints zou ik afraden voor een tijdloos eindresultaat. Maar het allerbelangrijkste is dat jullie je lekker voelen in de kleding!

De foto's kunnen jullie binnen twee weken bekijken in een online fotogalerij. Ik zorg ervoor dat jullie uit een ruime selectie foto's kunnen kiezen. De eerste 8 foto's zijn bij de prijs inbegrepen.