Newborn / Baby

Sweet child of mine

Alle cliché's zijn waar. Ze zijn zo groot. Daarom is het extra leuk om mooie foto's te hebben van jullie kleine baby. Deze fotoshoot doe ik het liefst vanaf 3 weken, omdat de baby dan ook vaker wakker is en jullie als gezin wat meer aan elkaar gewend zijn, maar kan ook eerder als jullie bijvoorbeeld foto's nodig hebben voor het geboortekaartje.

De fotoshoot doe ik bij jullie thuis. Meestal maak ik gebruik van de ouderslaapkamer, want daar is meestal mooi licht en genoeg ruimte. Ik neem de tijd voor een newbornshoot, want die kleintjes nog geen ritme en nog vaak honger. Dit kan dus allemaal tussendoor. 

Het mooist is om voor rustige kleuren te kiezen om aan te trekken. Pastel tinten en wit kunnen mooi en fris staan op de foto. Ook is het mooi om de kleding op elkaar af te stemmen, maar trek niet precies hetzelfde aan. Ook grote teksten of drukke prints zou ik afraden voor een tijdloos eindresultaat. Maar het allerbelangrijkste is dat jullie je lekker voelen in de kleding!

De foto's kunnen jullie binnen twee weken bekijken in een online fotogalerij. Ik zorg ervoor dat jullie uit een ruime selectie foto's kunnen kiezen. De eerste 10 foto's zijn bij de prijs inbegrepen.