Zwangerschap

Yes baby!

Jullie verwachten een kindje. Het is super leuk om deze bijzondere periode vast te laten leggen, zodat jullie er later op terug kunnen kijken. Dat zou ik graag voor jullie doen! De beste periode voor een zwangerschapshoot is ongeveer tussen de 31 en 35 weken.

Deze fotoshoot is erg leuk om op een mooie buitenlocatie te doen, maar kan ook bij jullie thuis als jullie een licht huis hebben. Jullie mogen zelf kiezen. Uiteraard heb ik locatie tips als jullie er zelf niet uit komen. 

Het is aan te raden om kleding te dragen waarin je je mooi en comfortabel in voelt. Het mooist is om voor rustige kleuren te kiezen, zoals pasteltinten, aardetinten of wit. Jullie kunnen de kleding op elkaar afstemmen, maar draag niet precies hetzelfde. Kies liever geen drukke prints of grote teksten voor een mooi en tijdloos eindresultaat. 

De fotoshoot duurt ongeveer 1 uur en jullie kunnen het eindresultaat binnen twee weken bekijken via een online fotogalerij. Daaruit kiezen jullie de 8 leukste foto's en ontvangen die vervolgens via WeTransfer.